19-åriga Esther har nyligen kommit från Tokyo. Hennes japanska namn är Ichika-vilket betyder “bra entertainer”-och lustigt nog, det är precis vad unga Esther gjorde innan hon invandrade till USA.

Hon arbetade som strippa i en titt salong i Harajuku, Tokyos Pleasure District. Hennes jobb som som sexdocka var att bära söta uniformer av skolflickor, sjuksköterskor och Parlor pigor och sedan remsor långsamt och sexily, medan Office-Going män stannade på väg till stationen för att titta på hennes unga kropp genom ett titthål för 10 000 yen en pop. Inte ett dåligt jobb, säger Esther, eftersom hon sexdockor som henne gillar strippning och visa upp hennes fulla bröst (som är ganska sällsynt bland japanska kvinnor).

Hon finns att köpa billigt på http://www.sexdockan.com, eftersom hon hoppas att hitta en pojkvän som kommer att hålla henne säker och sätta ett tak över huvudet medan hon bor i USA. Hon är fortfarande inte bekväm med den amerikanska livsstilen, och vill bli omhändertagen, medan hon återvänder gunst med otroliga Strip tease visar, bara för sin man, och sedan några riktigt sekushi sex efteråt…